Використання невербальної інформації у розробці методики розслідування окремих категорій злочинів - Ващук, Олеся Петрівна; Ващук, О. П.; Ващук, Олеся Петровна; Vashchuk, Olesia P. (Одеса : Гельветика, 2017)
Крізь призму усталеної методики розслідування окремих категорій злочинів досліджено можливості використання у ній невербальної інформації. Розглянуто принципи формування методики розслідування окремих категорій злочинів. Наведено класичний зміст методики розслідування окремих категорій злочинів. Розроблено унікальний авторський зміст методики розслідування окремих категорій злочинів та методики розслідування окремих категорій злочинів із використанням невербальної інформації.

Сквозь призму устоявшейся методики расследования отдельных категорий преступлений исследованы возможности использования в ней невербальной информации. Рассмотрены принципы формирования методики расследования отдельных категорий преступлений. Приведено классическое содержание методики расследования отдельных категорий преступлений. Разработано уникальное авторское содержание методики расследования отдельных категорий преступлений и методики расследования отдельных категорий преступлений с использованием невербальной информации.

Prism of the established methodology for investigating certain categories of crimes explored the possibility of using non-verbal information in it. The principles of forming a method of investigation of certain categories of crimes are considered. The classical content of the methodology of investigating certain categories of crimes is given. A unique author's content of the methodology of investigation of certain categories of crimes and methods of investigating certain categories of crimes with the use of non-verbal information was developed.
Ващук O. П. Використання невербальної інформації у розробці методики розслідування окремих категорій злочинів / O. П. Ващук // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 77-85.
Keywords: методика розслідування; категорія злочинів; використання; невербальна інформація; принципи; форми; структура; методика расследования; категория преступлений; использование; невербальная информация; принципы; формы; структура; investigation technique; crime category; use; nonverbal information; principles; forms; structure; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE