Інформаційно-комунікаційні технології : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів - Мірошник, Марина Анатоліївна; Горбачов, Віктор Едуардович; Григор’єва, Тетяна Ігорівна (Одеса, 2024)
Методичні рекомендації з курсу «Інформаційно-комунікаційні технології» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014.09 – «Середня освіта (Інформатика)». Вивчення дисципліни «Інформаційно-комунікаційні технології» сприятиме залученню здобувачів до науково-дослідницької діяльності та підготовки ними публікацій, кваліфікаційних й інших наукових робіт.
Мірошник М. А. Інформаційно-комунікаційні технології : метод. реком. для самост. роботи здобувачів [Електронне видання] / Мірошник М. А., Горбачов В. Е., Григор’єва Т. І. ; Кафедра інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. – Одеса, 2024. – 25 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28370
Keywords: мережні технології і «Інтернет Речей»; програмне забезпечення для реалізації алгоритмів ІоТ; методи моделювання; математичне моделювання; аналіз та синтез в процедурах моделювання