Щодо методики дослідження образності англомовного поетичного дискурсу ХХІ століття - Акішина, М. О.; Акішина, Мар’яна Олександрівна; Акішина, Мар'яна; Akishina, M. А. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена аналізу особливостей різноманітних підходів, у руслі яких досліджується поетичний дискурс ХХІ століття й відбувається осмислення механізму функціонування тропеїки. Аналізуються основні методи та підходи, що застосовуються при вивченні поетичного дискурсу.

The article focuses on the analysis of the approaches which are represented while analyzing the poetic discourse of the 21st century, especially the mechanisms of tropes. The approaches to investigation of imagery have been described. This workfocuses on revealing the specific features of the imagery of the English Poetic Discourse of the 21st century in linguistic and cognitive perspectives.
Акішина М. О. Щодо методики дослідження образності англомовного поетичного дискурсу ХХІ століття / М. О. Акішина // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 3-7.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; поетичний дискурс; троп; образність; poetic discourse; imagery; tropes