Спосіб лікування абсцесів і флегмон щелепно-лицевої ділянки : Патент України на корисну модель - Барило, Олександр Семенович; Барило, О. С.; Палій, Гордій Кіндратович; Геращенко, Ігор Іванович (Укрпатент, 2004)
Корисна модель відноситься до медицини, стосується нових технологій лікування на основі озонотерапії і застосування синтетичних високодисперсних кремнеземів і поліорганосилоксанів, які мають високу раноцілющу здатність, і може бути використана у гнійній щелепно-лицевій хірургії.
Пат. України на корисну модель № 3873, МПК A 61 K 31/695. Спосіб лікування абсцесів і флегмон щелепно-лицевої ділянки / О. С. Барило, Г. К. Палій, І. І. Геращенко ; заявник і патентовласник Вінниц. нац. мед. ун-т ім. М. І. Пирогова. – № 2004 0402758 ; заявл. 15.04.2004 ; опубл. 15.12.2004, Бюл. № 12. – 5 с.
Keywords: щелепно-лицева хірургія; озонотерапія; гнійно-запальний процес; декаметоксин; двооксиду кремнію; Research Subject Categories::MEDICINE; патент