Креолізовані тексти в арабських соціальних медіа - Кучеренко, А. О.; Кучеренко, Аліна Олександрівна; Kucherenko, А. О. (ВД "Гельветика", 2017)
У статті автор дає визначення креолізованим текстам, що використовуються в арабському сегменті соціальних медіа. Досліджуються основні типи арабських Інтернет-мемів як явища постфольклору та їх лексичні характеристики.

In the article, the author defines the notion of creolized texts used in the Arabic segment ofsocial media. The main types of Arabic creolized texts as aphenomenon of postfolklore and their lexical characteristics are studied.
Кучеренко А. О. Креолізовані тексти в арабських соціальних медіа / А. О. Кучеренко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т. 2. С. – 73-78.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; креолізовані тексти; соціальні медіа; Інтернет-мем; creolized texts; social media; Internet-meme; Internet-space