Актуальні проблеми міжнародного приватного права : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня; галузь знань - 08 «Право», спеціальність - 081 «Право» - Волощук, О. Т.; Возняковська, К. А.; Біленець, Д. А. (Чернівці, 2024)
Навчально-методичний посібник містить тематичний план та програму навчальної дисципліни «Актуальні проблеми міжнародного приватного права»; короткий лекційний курс; теми та плани семінарських занять; завдання до виконання самостійної та індивідуальної роботи; блок тестових завдань та задач; рекомендовану літературу, а також перелік питань для підсумкового контролю знань. Матеріал систематизований, щоб забезпечити засвоєння курсу, який викладається в юридичних закладах вищої освіти. Для студентів юридичних вузів, викладачів, аспірантів.
Волощук О. Т. Актуальні проблеми міжнародного приватного права: навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня; галузь знань - 08 «Право», спеціальність - 081 «Право» / Укл.: Волощук О. Т., Возняковська К. А., Біленець Д. А. Чернівці, 2024. 198 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29418
Keywords: проблеми міжнародного приватного права; актуальні проблеми правового регулювання трудових відносин; регулювання сімейношлюбних відносин; регулювання спадкових відносин в міжнародному приватному праві