Інформаційні технології: методичні вказівки до виконання практичних і самостійних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (галузь знань 26 «Цивільна безпека», спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», галузь знань К «Безпека та оборона», спеціальність К9 «Правоохоронна діяльність» (1032 Protection of persons and property) - Логінова Н. І.; Lohinova, Nataliia I.; Логінова, Наталія Іванівна; Кухаренко С. В.; Кухаренко, Сергій Вікторович; Kukharenko, Serhii V. (Одеса : НУ "ОЮА", 2025)
Методичні вказівки містять рекомендації щодо виконання практичних і самостійних завдань, спрямованих на формування навичок цілеспрямованого пошуку правової інформації в мережі інтернет та спеціалізованих базах даних, її опрацювання й аналізу із застосуванням сучасного програмного забезпечення, а також використання інформаційних технологій для автоматизації професійної діяльності. Запропоновані методичні матеріали орієнтовані на формування інформаційної культури здобувачів вищої освіти, розвиток їхньої цифрової компетентності та забезпечення готовності до практичного застосування інформаційних технологій у майбутній професійній діяльності в системі правоохоронних органів.
Логінова Н. І., Кухаренко С. В. Інформаційні технології: методичні вказівки до виконання практичних і самостійних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (галузь знань 26 «Цивільна безпека», спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», галузь знань К «Безпека та оборона», спеціальність К9 «Правоохоронна діяльність» (1032 Protection of persons and property) [Електронне видання] / Н. І. Логінова, С. В. Кухаренко. - Одеса, 2025. - 58 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.32202; DOI: 10.32837/11300.32202
Keywords: інформаційні технології; комунікаційні системи; електронні документи; бази даних; електронні таблиці; правоохоронна діяльність