Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15 березня 2024 р.) - (:unkn) unknown (Одеса, 2024)
Матеріали конференції присвячені визначенню перспективних напрямів досліджень журналістики й соціальних комунікацій. Призначається для науковців і викладачів у галузі соціальних комунікацій, а також аспірантів, студентів і широкого кола читачів.
Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15 березня 2024 р.) / наук. ред. В.Колкутіна, упоряд. Ю.Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2024. - 151 с.
Keywords: журналістика; соціальні комунікації; громадянське суспільство в Україні