Системний аналіз в розробці програмного забезпечення : магістерська робота - Ревацький Олександр Олексійович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Кваліфікаційна робота студента 2-го курсу магістратури на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 124 «Системний аналіз», освітньою програмою: «Аналіз та безпека даних», містить 9 рисунків, 16 літературних джерел за переліком посилань. Робота виконана на 53 сторінках загального тексту і 50 сторінках основного тексту. Метою роботи є дослідження системного аналізу в розробці програмного забезпечення та отримання теоретичних і практичних навичок для використання цих систем в подальшому. Методи дослідження базуються на використанні методів, моделей, алгоритмів та вимог системи. В роботі проведено аналіз та опис моделювання і проектування систем, які застосовуються та найбільше розповсюдженні на етапах розробки програмного забезпечення. Результати роботи можуть бути використання при розробці програмного забезпечення або для виконання вимог користувачів вже готовому продукту. Можливими напрямками подальших досліджень є автоматизація та інтелектуальні технології, безпека та захист даних, інтеграція зовнішніх систем та сервісів. Qualification work of the 2nd year master's student for the second (master's) level of higher education in the specialty 124 System Analysis, educational program: Analysis and modeling of software systems, contains 9 figures, 16 references in the list of references. The work is executed on 53 pages of the general text and 50 pages of the main text. The purpose of the work is to study system analysis in software development and to acquire theoretical and practical skills for using these systems in the future. The research methods are based on the use of methods, models, algorithms and system requirements. The paper analyzes and describes the modeling and design of systems that are used and most commonly used at the stages of software development. The results of the work can be used in software development or to fulfill user requirements of an already finished product. Possible areas for further research include automation and intelligent technologies, security and data protection, and integration of external systems and services.
Ревацький О. О. Системний аналіз в розробці програмного забезпечення : магістерська робота / О. О. Ревацький. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 52 с.
Keywords: СИСТЕМНИХ АНАЛІЗ; МОДЕЛЮВАННЯ; АЛГОРИТМИ; МОДЕЛІ; МЕТОДИ; UML; SYSTEM ANALYSIS; MODELING; ALGORITHMS; MODELS; METHODS