Особливості підготовки і проведення обшуку при рослідуванні крадіжок з проникненням у житло, вчинених организованими групами. - Лавренюк, В.В.; Лавренюк, В.В.; Lavrenyuk, V. (My University, 2011)
In this article, the author considers the particular search investigations of theft, combined with the intrusion into homes, organized and tactical recom- mendations for the preparation and conduct of the investigation.
Лавренюк В.В. Особливості підготовки і проведення обшуку при рослідуванні крадіжок з проникненням у житло, вчинених организованими групами. / В.В. Лавренюк // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 12-18 . С. 220 - 230.
Keywords: Обшук; Рослідування крадіжок; Проникнення у житло; Рослідування організованих злочинів; Расследование организованных преступлений; Проникновение в жилище; Расследование краж; Обыск; search; theft investigation; The investigation of organized crime; Penetration into housing