Правове регулювання міжнародних торговельних відносин - Гарбар, Антон Миколайович; Коденець, Юлія Сергіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
В роботі об'єктом дослідження є міжнародні торгівельно-економічні відносини агрврного сектору та чинники їх розвитку. Предмет дослідження складають сукупність теоретико-методичних і прикладних засад формування і імплементації розвитку міжнародних торгівельно-економічних відносин аграрного сектору.
Гарбар А. М., Коденець Ю. С. Правове регулювання міжнародних торговельних відносин / А. М. Гарбар., Ю. С. Коденець // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 324-327.
Keywords: міжнародні відносини; глобалізація; міжнародна економічна безпека; міжнародне торговельне право; торгівельні протиріччя; економічна дипломатія