Художній образ "маленької людини": когнітивно-комунікативний підхід - Дельва, О. В.; Delva, О. V. (Одеса : Гельветика, 2015)
У статті висвітлено різні аспекти дослідження художнього образу «маленької людини», що є актуальними з позиції когнітивної лінгвістики та лінгвопрагматики. Залучення теорії текстових світів до опису концептуального виміру художнього образу дозволяє виявити не лише лінгвокогнітивні, а й комунікативно-прагматичні його характеристики.
Дельва О. В. Художній образ "маленької людини": когнітивно-комунікативний підхід / О. В. Дельва // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 35-39.