До проблеми визначення змісту поняття «цивільне законодавство України» - Харитонов, Є. О.; Харитонов, Е. О.; Kharitonov, E. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглядаються проблемні питання визначення поняття «цивільне законодавство України», а також аналізується зміст цього поняття. Обстоюється авторська позиція, що зміст останнього не зводиться лише до актів цивільного законодавства, а охоплює також інші форми цивільного права, як згадувані, так і не згадувані в ЦК України.
Харитонов Є. О. До проблеми визначення змісту поняття «цивільне законодавство України» / Є. О. Харитонов // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 107-115.
Keywords: законодавство; цивільне законодавство; акти цивільного законодавства; договір; звичай; законодательство; гражданское законодательство; акты гражданского законодательства; договор; обычай; legislation; civil legislation; acts of civil legislation; contract; custom