Інформаційні технології та Data mining в соціальних науках : навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» - Чанишев Рашид Ібрагімович; Яценко Микола Анатолійович (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 054 «Соціологія» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології та Data mining в соціальних науках». Містить методичні рекомендації, завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Чанишев Р. І. Інформаційні технології та Data mining в соціальних науках: навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» [Електронне видання] / Р. І. Чанишев, М. А. Яценко ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса: Фенікс, 2024. – 706 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27676
Keywords: поняття інформаційних систем і технологій; етапи розвитку інформаційних систем; мережні інформаційні технології; технології мультимедіа; апаратне та програмне забезпечення; яке використовується в роботі правознавця