Правове регулювання статусу біженця в Україні: стан і перспективи реформування - Біла-Тіунова, Любов Романівна (My University, 2013)
Стаття присвячена розгляду стану правового регулювання статусу біженця в Україні та основним напрямкам його реформування, аналізу вітчизняного і міжнародного законодавства. Особлива увага приділяється питанню класифікації біженців.
Keywords: біженці; конвенція; угода; переселенці; переміщені особи; міграційний кодекс; беженцы; конвенция; соглашение; переселенцы; перемещенные лица; миграционный кодекс; refugees; convention; agreement; migrant; displaced persons; Code of Migration