Наслідки злочину забруднення моря (ч. 2 ст. 243 КК України) - Олейнік, В. П. (Одеса, 2018)
У статті проаналізовані питання щодо особливостей кваліфікації та покарання за забруднення моря. Доводиться, що важливу роль у гарантуванні екологічної безпеки морського середовища відіграє кримінальне законодавство.
Олейнік В. П. Наслідки злочину забруднення моря (ч. 2 ст. 243 КК України) / В. П. Олейнік // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018. – С. 243-245.
Keywords: екологічна безпека; довкілля; забруднення моря; кваліфікуючі ознаки; кримінально-правові наслідки