Розробка ігрового застосунку «симулятор оператора надводного дрона» - Задерейко, О. В.; Толокнов, А. А.; Струк, Н. О. (Харків: ННППІ УІПА, 2023)
Ігровий симулятор – це тип ігрового застосунку, який імітує реальні дії та сценарії об‘єктів та систем, які знаходяться у постійної взаємодії. Він використовується для навчання у певних сферах життєдіяльності. Ігрові стимулятори грають ключову роль у набутті застосування практичних навичок отриманих при навчанні військових фахівців. Ефективнішим доповненням для вдосконалення використання ігрових симуляторів є створення програмного застосунку, який в ігровому форматі симулює заготовлені сценарії можливих військових операцій із використанням надводного безпілотника у якості персонажа, яким керує гравець.
Розробка ігрового застосунку «симулятор оператора надводного дрона» / О. В. Задерейко, А. А. Толокнов, Н. О. Струк // Сучасні технології в енергетиці, електромеханіці, системах управління та машинобудуванні: Матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Харків, 06-07 грудня 2023 р.) / Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут Української інженерно-педагогічної академії [упоряд. П. О. Чикунов]. – Харків: ННППІ УІПА, 2023. – С. 11-12.– Режим доступу : https://hdl.handle.net/11300/26945
Keywords: ігровий стимулятор; безпілотні літальні апарати; створення застосунку; ігрові процеси; симулятор оператора надводного дрона; надводні безпілотники; game stimulator; unmanned aerial vehicles; relationship creation; game processes; surface drone operator simulator; surface drones