Обґрунтована підозра як критерій правомірного обмеження права на свободу й особисту недоторканність у кримінальному провадженні - Волков, К. Д.; Волков, К. Д.; Volkov, K. D. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Статтю присвячено дослідженню основних рис дефініції «обґрунтована підозра» як критерію правомірного обмеження права на свободу й особисту недоторканність у кримінальному провадженні.

Обоснованное подозрение как критерий правомерного ограничения права на свободу и личную неприкосновенность в уголовном производстве. Статья посвящена исследованию основных характеристик дефиниции «обоснованное подозрение» в качестве критерия правомерного ограничения права на свободу и личную неприкосновенность в уголовном производстве

Reasonable suspicion as a criterion of lawful restrictions on the right to liberty and security of person in criminal proceedings. The article investigates the main characteristics of the definition of “reasonable suspicion” as a criterion of lawful restrictions on the right to liberty and security of person in criminal proceedings.
Волков К. Д. Обґрунтована підозра як критерій правомірного обмеження права на свободу й особисту недоторканність у кримінальному провадженні / К. Д. Волков // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – Вип. 75. – C. 205-210.
Keywords: права людини; право на свободу й особисту недоторканність; практика Європейського суду з прав людини; обґрунтована підозра; права человека; право на свободу и личную неприкосновенность; практика Европейского суда по правам человека; обоснованное подозрение; human rights; right to liberty and security; European Court of Human Rights; reasonable suspicion