Соціокультурні фактори консолідації суспільства - Сушко, Анатолій Іванович; Сушко, А. І.; Sushko, Anatolii I.; Прохоренко, Аліна Марленівна; Прохоренко, А. М.; Prokhorenko, Alina M. (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Підкреслено, що соціокультурний фактор в сучасних умовах необхідно обов’язково враховувати при розробці української моделі консолідації суспільства для того, щоб більш продуктивно використовувати її норми і цінності, вироблені на різних етапах нашого історичного розвитку.
Сушко А. І. Соціокультурні фактори консолідації суспільства / А. І. Сушко, А. М. Прохоренко // Європейські орієнтири розвитку України в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: синергія наукових, освітніх та технологічних рішень : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Одеса, 19 травня 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – С. 171-181.
Keywords: соціокультурний простір; консолідація; політична культура; суспільний розвиток; sociocultural space; consolidation; political culture; social development; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES