Адвокат дитини - Хмеленко, К. М. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті висвітлено особливості участі адвоката у справах щодо захисту дитини. Зазначено, що відповідно до національного законодавства України, неповнолітні мають право на судовий захист і залучення свого законного адвоката (правозахисника) до цього процесу.
Хмеленко К. М. Адвокат дитини / К. М. Хмеленко // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 208-212.
Keywords: адвокат; дитина; адвокат дитини; кримінальне провадження; Конвеція ООН про права дитини; ювенальна юстиція