Експертно-аналітичний супровід політико-управлінської діяльності : навчально-методичний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти - Мамонтова, Елла Вікторівна (Одеса, 2023)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Експертно-аналітичний супровід політико-управлінської діяльності». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем доповідей та презентацій, а також список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітніх програм вищої освіти за спеціальностями 052 «Політологія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
Мамонтова Е. В. Експертно-аналітичний супровід політико-управлінської діяльності : навчально-методичний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. - Одеса, 2023. - 72 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; політико-управлінська діяльність; аналітична діяльність; Державна політика; політичний аналіз; Участь громадян у публічному управлінні; публічна політика; експертно-аналітичне супроводження; аналітично-консультативні послуги; аналітичний документ