Окремі аспекти державного регулювання діяльності крюїнгових компаній - Логінов, О. В.; Буй, О. С.; Lohinov, Oleh; Bui, O. S. (Одеса : Гельветика, 2018)
У статті розкрито сутність поняття “крюїнгова компанія” та необхідність даного виду послуг на території Україні. Також висвітлюються проблеми державного регулювання діяльності крюїнгових компаній, які стосуються запровадження ліцензійних умов та питань їх дотримання під час здійснення діяльності. Описано процес відбору кадрів на визначену посаду, а також види додаткових послуг, які може надавати крюїнгова компанії. Зроблені висновки і пропозиції щодо вдосконалення правового регулювання діяльності крюїнгових компаній в Україні. The article reveals the essence of the concept of “crewing company” and the necessity of this kind of services on the territory of Ukraine. The problems of state regulation of crewing companies’ activity related to the introduction of licensing conditions and issues of their compliance in the course of their activities are also covered. Describes the process of selection of personnel for a certain position, as well as types of additional services that can be provided by the crewing company. Conclusions and suggestions on improvement of legal regulation of activity of crewing companies in Ukraine are made
Логінов О. В., Буй О. С. Окремі аспекти державного регулювання діяльності крюїнгових компаній / О.В. Логінов, О.С. Буй // Lex Portus : юрид. наук. журн. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред. ради), Б. А. Кормич (голов. ред.), І. В. Сафін (заст. голов. ред.), Т. В. Аверочкіна (наук. ред., відп. секр.) [та ін.] ; НУ "ОЮА", ГО "МА Святий Миколай". - Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2018. - № 4. – C. 89 – 98.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; крюїнгова компанія; праця моряків; crewing company; work of sailors; крюинговая компания; труд моряков