Прагматика пасивних прикметників у франкомовному інтернет-дискурсі - Коккіна, Л. Р.; Коккина, Л. Р.; Kokkina, L. R (Одеса : Гельветика, 2015)
Статтю присвячено дослідженню прагматики функціонування пасивних прикметників на матеріалі сучасного франкомовного інтернет-дискурсу. Актуальність роботи зумовлена необхідністю визначення засадничих стратегій у формуванні нового мовного прошарку користувачів мережі, зокрема, французькою мовою
Коккіна Л. Р. Прагматика пасивних прикметників у франкомовному інтернет-дискурсі / Л. Р. Коккіна // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 72-74.
Keywords: пасивні прикметники; прагматичний потенціал; словотворення; інтернет-дискурс; пассивные прилагательные; прагматический потенциал; словообразование; интернет-дискурс; passive adjectives; pragmaticpotential; word-formation; Internet discourse