Окремі аспекти нормативно-правового забезпечення взаємодії суб’єктів адміністративно-правового регулювання економіки України в кризових умовах - Крикун, В. Б.; Крикун, В. Б.; Krykun, V. B.; Крикун, Віктор Борисович; Крикун, Виктор Борисович; Krykun, Viktor B. (Одеса : Гельветика, 2018)
У статті здійснений аналіз нормативно-правового забезпечення взаємодії суб’єктів адміністративно-правового регулювання економіки України в кризових умовах. Окрему увагу приділено характеристиці законів, норми яких регулюють взаємодію суб’єктів адміністративно-правового регулювання економіки в кризових умовах актів. З’ясовано, що нормативно-правові акти, норми яких регулюють взаємодію суб’єктів адміністративно-правового регулювання економіки України в кризових умовах мають цілісний характер, тобто ця діяльність регулюється як законами, так і указами, постановами. В дослідженні сформульовані певні пропозиції щодо удосконалення нормативно-правового забезпечення взаємодії суб’єктів адміністративно-правового регулювання економіки в кризових умовах.

Отдельные аспекты нормативно-правового обеспечения взаимодействия субъектов административно-правового регулирования экономики Украины в кризисных условиях. В статье осуществлен анализ нормативно-правового обеспечения взаимодействия субъектов административно-правового регулирования экономики Украины в кризисных условиях. Особое внимание уделено характеристике законов, нормы которых регулируют взаимодействие субъектов административно-правового регулирования экономики в кризисных условиях актов. Автором установлено, что нормативно-правовые акты, нормы которых регулируют взаимодействие субъектов административно-правового регулирования ýкономики Украины в кризисных условиях имеют целостный характер, то есть эта деятельность регулируется как законами, так и указами, постановлениями. В исследовании сформулированы определенные предложения по совершенствованию нормативно-правового обеспечения взаимодействия субъектов административно-правового регулирования ýкономики в кризисных условиях.

Specific aspects of regulatory support of interaction of the subjects of administrative and legal regulation of the economy of Ukraine in crisis terms. The article analyzes the regulatory legal support for the interaction of subjects of administrative and legal regulation of the Ukrainian economy in crisis conditions. Particular attention is paid to the characterization of laws, the norms of which regulate the interaction of subjects of administrative and legal regulation of the economy in crisis conditions of acts. We have established the normative and legal acts, the norms of which regulate the interaction of subjects of administrative and legal regulation of the Ukrainian economy are of a holistic nature, that is, this activity is regulated both by laws and decrees, regulations. The study formulated certain proposals for improving the regulatory and legal support for the interaction of subjects of administrative and legal regulation of the economy in crisis conditions.
Крикун В. Б. Окремі аспекти нормативно-правового забезпечення взаємодії суб’єктів адміністративно-правового регулювання економіки України в кризових умовах / В. Б. Крикун // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 21 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2018. – C. 64-70.
Keywords: адміністративно-правове регулювання; органи публічної адміністрації; взаємодія; удосконалення; нормативно-правове забезпечення; административно-правовое регулирование; органы публичной администрации; взаимодействие; совершенствование; нормативно-правовое обеспечение; administrative and legal regulation; bodies of public administration; interaction; improvement; regulatory support