Розмежування типів біографічних текстів англомовної лінгвокультурної традиції - Нікіфорчук, С. С.; Никифорчук, С. С.; Nikiforchuk, S. S. (Одеса : Гельветика, 2014)
Стаття присвячена проблемі розмежування типів біографічних текстів англомовної лінгвокультурної традиції, а також вивченню різних підходів до визначення поняття дискурсу та його типів, що уможливило виокремлення біографічного дискурсу в сучасній лінгвістиці.
Нікіфорчук С. С. Розмежування типів біографічних текстів англомовної лінгвокультурної традиції / С. С. Нікіфорчук // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 188-191.
Keywords: дискурс; біографічний дискурс; лінгвокультурна традиція; биографический дискурс; лингвокультурная; discourse; biographical discourse; linguistic culture