Теоретичні підходи становлення міжнародного фінансового права - Кричковська, Я. В.; Кричковская, Я. В.; Krichkovskaya, Ya. V. (Одеса : Фенікс, 2010)
Автор в своїй роботі робить висновок, що стадія сприйняття виникнення в цілому Міжнародного фінансового права (МФП) вже відбулася, але саме визначення поняття, природи, сутності МФП розглядається науковою світовою спільнотою під тим кутом, в якій системі права знаходиться сам науковець. Тобто в залежності від особливостей розвитку національного державного законодавства конкретної країни відбувається і розгляд взаємодії фінансових правовідносин зі світовим фінансовим простором.
Кричковська Я. В. Теоретичні підходи становлення міжнародного фінансового права / Я. В. Кричковська // Міжнародні читання присвячені пам’яті професора Імператорського Новоросійського університету П. Є. Казанського: матеріали Міжнародної конференції (м. Одеса, 22-23 жовтня 2010 року). – Одеса : Фенікс, 2010. - С. 23-26.
Keywords: міжнародне фінансове право; международное финансовое право; International Financial Law