Визначення порядку накладення дисциплінарних стягнень на адвокатів - Іванова, Л. О. (Одеса: Фелікс, 2013)
Статтю присвячено дослідженню теоретичних та практичних аспектів притягнення адвоката до дисциплінаронї відповідальності. Висвітлено прогалини законодавчого регулювання щодо мети і завдань дисциплінарного провадження щодо адвоката. Надано пропозиції щодо врегулювання окреслених проблем.
Іванова Л. О. Визначення порядку накладення дисциплінарних стягнень на адвокатів / Л. О. Іванова // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.72-73.
Keywords: адвокат; юридична відповідальність; дисциплінарна відповідальність адвоката; Єдиний реєстр адвокатів України