Матричне числення : методичні вказівки для підготовки до практичних занять здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальностями 121 «Інженерія програмного забезпечення» 122 «Комп’ютерні науки» 125 «Кібербезпека» - Баландіна, Наталя Миколаївна; Баландіна, Н. М.; Balandina, Natalia M.; Федоровський, Сергій Васильович; Федоровський, С. В.; Fedorovskyi, Serhii V. (Одеса : Фенікс, 2020)
Методичні вказівки призначені для підготовки до практичних занять для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія», містять докладний теоретичний матеріал тем «Системи лінійних алгебраїчних рівнянь» та «Матриці і визначники» з курсу «Лінійна алгебра та аналітична геометрія», приклади розв’язання задач, вправи для самостійної роботи, список рекомендованої літератури.
Баландіна Н. М. Матричне числення : методичні вказівки для підготовки до практичних занять для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра факультету кібербезпеки та інформаційних технологій [Електронне видання] / Н. М. Баландіна, С. В. Федоровський ; кафедра кібербезпеки НУ «ОЮА».- 2-ге вид., випр. - Одеса : Фенікс, 2020. - 43 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/14513 ; DOI: https://doi.org/10.32837/11300.30815
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS