Методологія криміналістики: нова концепція - Коновалова, Віолетта Омелянівна; Коновалова, В. О.; Коновалова, Виолетта Емельяновна; Konovalova Violetta O. (Одеса : Гельветика, 2017)
У статті розглядаються проблеми методології (у світлі теорії пізнання) окремих наук. Враховується зв'язок категорій діалектики як щаблів пізнання стосовно окремих галузей знань.

В статье рассматриваются проблемы методологии (в свете теории познания) частных наук. Учитывается связь категорий диалектики как ступеней познания применительно к отдельным областям знаний.

The article deals with some problems of methodology (in the light of epistemology) of special sciences. The relation of categories of dialectics to phases of cognition as applied to certain areas of knowledge is pointed out.
Коновалова В. О. Методологія криміналістики: нова концепція / В. О. Коновалова // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 214-219.
Keywords: категорія діалектики; окремі науки; категория диалектики; частные науки; category of dialectics; individual methods; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE