Наказне провадження за проектом цпк україни - Чванкін, Сергій Анатолійович (Одеса : Фенікс, 2017)
В статті розглядається Проект ЦПК щодо змісту судового наказу, надіслання боржникові копії судового наказу, форми і змісту заяви про скасування судового наказу та строки її подання, розгляд заяви про скасування судового наказу тощо. Ці питання потребують подальшого дослідження.
Чванкін С. А. Наказне провадження за проектом цпк україни / С. А. Чванкін / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 78-80.
Keywords: наказне провадження; Проект ЦПК; форма захисту прав; судовий наказ; спрощене провадження