Відповідальність у міжнародному космічному праві - Фіалко, Ангеліна Вадимівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Стаття присвячена аналізу змін міжнародних правових відносин у процесі космічної діяльності, пов'язаної з розміщенням систем озброєння в навколоземному просторі, на інших космічних тілах, їх використання у військових цілях і нанесення шкоди суб'єктам міжнародного космічного права на Землі і в космосі.
Фіалко А. В. Відповідальність у міжнародному космічному праві / А. В. Фіалко // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 306-309.
Keywords: міжнародне космічне право; космічні системи озброєння; Конвенція ООН; мілітаризація космосу