Некоторые аспекты функционирования института адвокатуры в рамках Европейского Союза - Малярова, Е. А. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті розглянено суть та рпізначення інституту адвокатурі в рамках Європейського Союзу.
Малярова Е. А. Некоторые аспекты функционирования института адвокатуры в рамках Европейского Союза / Е. А. Малярова // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.425-427.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; доступ до адвокатської діяльності