Проблемні питання участі в судовому засіданні в режимі відео-конференції - Навроцька, Ю. В.; Навроцкая, Ю. В.; Navrotska, Y. V.; Могиляк, А. Є.; Могиляк, А. Е.; Mohylyak, A. Y. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено дослідженню участі в судовому засіданні в режимі відео-конференції та проблем, які виникають під час організації дистанційного судового засідання. На підставі аналізу практики застосування відеоконференцзв’язку під час здійснення цивільного судочинства запропоновано внести зміни до Цивільного процесуального кодексу України, які спрямовані на вдосконалення вказаного інституту.
Навроцька Ю. В., Могиляк А. Є. Проблемні питання участі в судовому засіданні в режимі відео-конференції / Ю. В. Навроцька, А. Є. Могиляк // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 272-278.
Keywords: «електронне правосуддя»; відеоконференцзв’язок; дистанційне судове засідання; участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції; «электронное правосудие»; видеоконференцсвязь; дистанционное судебное заседание; участие в судебном заседании в режиме видеоконференции; «E-Justice»; video conferencing; distance court hearing; participation in the hearing by the videoconference