Альтернативні форми вирішення митно-правових конфліктів: деякі теоретичні питання - Абакуменко, Ольга Вікторівна (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена визначенню правової природи, сутності та характерних ознак конфлікту у сфері митних правовідносин. Проаналізовано альтернативні форми вирішення митно-правових конфліктів.
Абакуменко О. В. Альтернативні форми вирішення митно-правових конфліктів: деякі теоретичні питання / О. В. Абакуменко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.129-131.
Keywords: конфлікт; митні правовідносини; митний конфлікт; публічно-правовий конфлікт; митний спір; суб'єкти митних правовідносин