Окремі питання визначення вини у злочинах з формальним складом - Арманов, М. Г. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті розглядаються проблемні моменти конструювання умисної форми вини у злочинах з формальним складом. Акцентується увага, що для визначення істинного виду вини у злочинах з формальним складом, необхідним є встановлення психічного відношення саме до наслідків вчиненого злочину, незалежно від того чи включені ці наслідки до складу злочину чи ні.
Михайленко Д. Г. Об'єктивне ставлення у вину в сучасному кримінальному праві / Д. Г. Михайленко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.234-237.
Keywords: умисел; умисна вина; склад злочину; види складу злочину; формальний склад злочину; наслідки