Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Електротехніка та електроніка» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Електротехніка та електроніка» Русу О. П. 2. Русу О.П. Електротехніка та електроніка. Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Інженерія програмного забезпечення». Одеса, 2025. 17 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026.