Економіко-правовий розвиток сучасної України : матеріали XІV Всеукр. наук. конф. здобувачів вищої освіти та вчених, м. Одеса, 21 листопада 2025 р. - (:unkn) unknown (Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Проаналізовано сучасну проблематику економіко-правового розвитку України.
Економіко-правовий розвиток сучасної України : матеріали XІV Всеукр. наук. конф. здобувачів вищої освіти та вчених (м. Одеса, 21 листоп. 2025 р.) / за ред. д.е.н., проф. О.М. Кібік. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - 258 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.31015
Keywords: економіка; економіко-правовий розвиток України; Economic and legal development of Ukraine