Захист прав інтелектуальної власності як вид адвокатської діяльності - Погранична, С. О. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті розкриваються окремі питання, пов'язані із проблемами розвитку сучасного стану процесуального законодавства у сфері охорони та захисту інтелектуальної власності як виду адвокатської діяльності. Підкреслено, що сучасний стан розвитку інтелектуальної власності як виду адвокатської діяльності, потребує удосконалення з метою покращення правових механізмів захисту правовласників об'єктів права інтелектуальної власності.
Погранична С. О. Захист прав інтелектуальної власності як вид адвокатської діяльності / С. О. Погранична // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 59-61.
Keywords: захист; інтелектуальна власність; процес; законодавство; адвокатська діяльність