Правовий статус біпатридів у сучаснитх умовах - Саід, Карім Бассенович; Євдакова, Дар'я Олександрівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянуто стан проблеми біпатризму в Україні, визначено фактори, які впливають на виникнення явища біпатризму, його переваги й недоліки. Запропоновано основні напрями нормативно-правового удосконалення інституту громадянства в Україні.
Саід К. Б., Євдакова Д. О. Правовий статус біпатридів у сучаснитх умовах / К. Б. Саід., Д. О. Євдакова // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 147-150.
Keywords: громадянство; єдине громадянство; множинне громадянство; біпатризм; права людини