Розвиток інституту допустимості доказів в новому Кримінальному процесуальному кодексі України - Чернега, Ірина Леонідівна; Чернега, Ирина Леонидовна; Chernega, Iryna L. (My University, 2013)
Стаття присвячена питанням допустимості доказів в кримінальному провадженні, проблемам закріплення та реалізації, критеріям допустимості. В роботі розкрито рівень нормативного закріплення та наукового дослідження обраної теми. Розглянуто новели, введені з прийняттям нового Кримінального процесуального кодексу, та питання, які ще потребують доопрацювання.

Статья посвящена вопросам допустимости доказательств в уголовном производстве, проблемам закрепления и реализации, критериям допустимости. В работе раскрыто уровень нормативного закрепления и научного исследования темы. Рассмотрены новеллы, введенные с принятием нового Уголовно-процессуального кодекса, и вопросы, которые еще требуют доработки.

An article is devoted to the admissibility of evidence in criminal proceedings, consolidation and realization problems, and criteria of admissibility. The work reveals level of regulatory consolidation and scientific research of chosen topic. Considered novels, introduced with the adoption of the new Criminal Procedure Code and questions that still require improvements.
Чернега І. Л. Розвиток інституту допустимості доказів в новому Кримінальному процесуальному кодексі України / І. Л. Чернега // Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ. - 2013. - №2(6). - С. 69-72.
Keywords: допустимість доказів; критерії допустимості; належний суб’єкт збирання доказів; належне джерело; дотримання належної процедури; допустимость доказательств; критерии допустимости; надлежащий субъект собирания доказательств; должное источник; соблюдения надлежащей процедуры; admissibility of evidence; criteria of admissibility; the proper subject of gathering evidence; the proper source; compliance of due process