Організація та проектування готельного господарства : навчальний посібник - Д’яконова, Анджела Костянтинівна; Іванченкова, Л. В.; Іванченкова, Лариса Володимирівна; Тітомир, Людмила Анатоліївна; Ряшко, Галина Михайлівна; Федосова, Катерина Сергіївна; Кравчук, Тетяна Вікторівна; Халілова-Чуваєва, Юлія Олександрівна; Коротич, Олена Миколаївна; Савенко, Анастасія Андріївна; Жовтяк, Каріна Олександрівна (Одеса : Маджента, 2021)
У навчальному посібнику викладено основи обґрунтування та формування інноваційних концепцій готельних підприємств; запропоновані методологічні та практичні підходи щодо проблем розвитку готелів в умовах конкурентного середовища сфери готельного бізнесу. Узагальнено модельне проектування інфраструктурних складових готелів та розглянуті методи розрахунків оцінки інвестиційної привабливості впровадження інноваційних концепцій у готельну сферу для подальшого їх розвитку. Видання рекомендується для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» денної та заочної фори навчання СВО бакалавр та магістр.
Організація та проектування готельного господарства : навч. посіб. / А. К. Дьяконова, Л. В. Іванченкова, Л. А. Тітомир, Г. М. Ряшко, К. С. Федосова, Т. В. Кравчук, Ю. О. Халілова-Чуваєва, О. М. Коротич, А. А. Савенко, К. О. Жовтяк. – Одеса : Маджента, 2021. – 264 с.
Keywords: науково-дослідне обгрунтування інноваційного проекту; розробка інноваційної концепції проекту; технологія і організація роботи основних служб готелю; розробка проектів підприємств готельного господарства; бізнес-планування в сфері гостинності; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics