Соціологія проектування та фандрайзингу : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 054 «Соціологія» - (:unkn) unknown (Одеса, 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 054 «Соціологія» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Соціологія проектування та фандрайзингу». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Соціологія проектування та фандрайзингу : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 054 «Соціологія» [Електронне видання] / уклад. : Л. І. Яковлева ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса, 2024. – 58 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27589
Keywords: соціальне проектування; соціальна діагностика; соціальний проект; оцінка соціального проекту; соціальне підприємництво; фандрайзинг; управління соціальним проектом; проектна заявка; презентація результатів соціального проекту