Порушення Росією одного з основних принципів міжнародного права - принципу дотримання міжнародних зобов'язань - Майборода, Дарина Юріївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розгляненно взаємовідносини між Росією та Україною, основопологаючі правові акти, які регулюють ці взаємовідносини, порушення Росією цих правових актів. Дано оцінку дій Росії що до дотримання міжнародного права.
Майборода Д. Ю. Порушення росією одного з основних принципів міжнародного права – принципу дотримання міжнародних зобов'язань / Д. Ю. Майборода // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 29-31.
Keywords: міжнародне право; міжнародні зобов'язаня; агресія; порушення правових норм; територіальна цілісність