Інформаційні технології : навч.-метод. посіб. - Чанишев, Р. І.; Чанишев, Рашид Ібрагімович (Одеса : Фенікс, 2025)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти галузі знань К 10 «Цивільна безпека» спеціальності К 9 «Правоохоронна діяльність» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології». Містить методичні рекомендації, завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Чанишев Р. І. Інформаційні технології : навч.-метод. посіб. Нац. ун-т «Одеска юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2025. 650 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33436
Keywords: інформація; електронний документ; хмарні технології; інформаційні технології; відомчі інформаційні системи; державні електронні реєстри; інформаційна безпека; захист інформації