Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Start-up тренінг" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025)
Комплекс включає: 1. Дишкантюк О. В. Силабус навчальної дисципліни «Start-UP». 2. Дишкантюк О. В., Дишкантюк Ю. І. Навчальний посібник «Start-UP». 3. Дишкантюк О. В., Дишкантюк Ю. І. Навчальний посібник «Start-UP». 4. Дишкантюк О. В. STARTUP тренінг : опорний конспект лекцій 5. Дишкантюк О. В. Start Up - тренінг : методичні вказівки до практичних занять
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Start-up тренінг" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30907