Менеджмент : практикум - Кібік, Ольга Миколаївна; Котлубай, Вячеслав Олексійович; Калмикова, Наталя Юріївна (Одеса : Фенікс, 2023)
Практикум відповідає програмі навчальної дисципліни «Менеджмент». У практикумі представлено завдання, кейси, тести, питання для обговорення, питання для самоперевірки, теми доповідей, питання до екзамену, а також список рекомендованої літератури. Призначений для здобувачів вищої освіти, що отримують ступінь бакалавра у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» зі спеціальності 073 «Менеджмент», буде корисним для підготовки здобувачів, що отримують освіту з економічних, управлінських і правової спеціальностей.
Менеджмент : практикум [Електронне видання] / О. Кібік, В. Котлубай, Н. Калмикова ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Фенікс, 2023. - 123 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.25670
Keywords: менеджмент; практикум; економика