Юридичний реферативний журнал. - 2013. - № 3-4 - (:unkn) unknown (Юрид. л-ра, 2015)
Містить реферати і анотації видань - книг, монографій, навчальних посібників, збірників наукових праць, матеріалів конференцій, авторефератів дисертацій, періодичних видань та ін., що відповідають навчальному та науковому плану діяльності вищого навчального закладу юридичного профілю. Розрахований на науковців, викладачів і студентів юридичних вузів та юридичних факультетів, фахівців у галузі держави і права.
Юридичний реферативний журнал / НУ "ОЮА", Наук. б-ка ; редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.) [та ін.]. - Одеса: Юрид. л-ра, 2013. - № 3-4. - 180 с.
Keywords: юридическая библиография; реферативный журнал; юридична бібліографія; реферативний журнал; анотація юридичних видань; аннотация юридических изданий