Комунікативний підхід до навчання професійно-орієнтованому читанню іноземних студентів у немовному ВНЗ - Субота, Л. А.; Subota, L. A. (Одеса : Гельветика, 2015)
У статті розглянуто процес реалізації комунікативного підходу в навчанні професійно-орієнтованому читанню іноземних студентів немовних вузів на заняттях з російської/ української мови, узагальнені основні види роботи з науковими текстами, що використовуються як дидактичний матеріал під час навчання мові спеціальності.
Субота Л. А. Комунікативний підхід до навчання професійно-орієнтованому читанню іноземних студентів у немовному ВНЗ / Л. А. Субота // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 149-153.
Keywords: комунікативний підхід; професійно-орієнтоване читання; мовленнєва діяльність; науковий стиль; компетенція; смисловий аналіз; коммуникативный подход; профессионально-ориентированное чтение; речевая деятельность; научный стиль; компетенция; смысловой анализ; communicative approach; professionally-oriented reading; speech activity; scientific style; competence; semantic analysis