Вплив ідеологічної ідентифікації на електоральну діяльність політичних партій в Україні - Струнін, П. А.; Струнин, П. А.; Strunin, P. (My University, 2012)
The effectiveness and intensity of ideological trends in election activities of political parties are explored. The tendencies of formation of «omnivorous» рolitical parties in Ukraine and the effectiveness of such strategies are analyzed.
Струнін П. А. Вплив ідеологічної ідентифікації на електоральну діяльність політичних партій в Україні / П. А. Струнін // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 46. – С. 280-287.
Keywords: використання ідеологічних трендів у передвиборчій діяльності політичних партій в Україні; тенденція формування «всеядних» політичних партій в Україні; передвиборчі стратегії; использования идеологических трендов в предвыборной деятельности политических партий в Украине; тенденция формирования «всеядных» политических партий в Украине; предвыборные стратегии; ideological trends in the use of pre-election activities of political parties in Ukraine; the tendency of formation of "omnivorous" political parties in Ukraine; election strategy