Експерт у галузі права чи «друг суду» - Мінченко, Раїса Миколаївна; Мінченко, Р. М.; Minchenko, Raisa M. (Одеса : Гельветика, 2020)
В тезах доповіді мова йде про відносно нового учасника цивільного процесу – експерта в галузі права, нормативні вимоги до зазначеного суб’єкта, його роль та значення для процедури судочинства та відмінності від інших учасників процесу, зокрема так званого «другу суду». Тhe abstract deals with a relatively new member of civil process – expert in law, regulatory requirements to the specified subject, its role and significance for court proceedings and differences from other participants of the process, particularly the so-called “friend of the court”.
Мінченко Р. М. Експерт у галузі права чи «друг суду» / Р. М. Мінченко // Проблеми та перспективи розвитку судової експертизи та криміналістики : матер. Міжнар. наук.-практич. конф. (м. Одеса, 16 жовт. 2020 р.). - Одеса : Гельветика, 2020. - С. 372-378. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29371
Keywords: експерт в галузі права; експерт; «друг суду»; судочинство; докази; expert in law; expert; “the friend of the court”; court proceedings; evidence